Bakgrund

Mitt Fiske är en digital satsning för att ge en möjlighet för svenska sportfiskare att komma i kontakt med fiske i olika former. Med Magasin Mitt Fiske kan vi nå såväl de redan inbitna sportfiskarna som de som inte tidigare läst sportfisketidningar. Det är en digital gratistidning för alla med sportfiske som livsstil.

Du kan läsa tidningen var du än befinner dig i världen via telefon, surfplatta eller dator. Helt gratis för läsarna, precis som allt annat på www.mittfiske.se.

Vår ambition är att Mitt Fiske ska bli det självklara valet för Sveriges sportfiskare när de vill söka information eller produkter/tjänster, läsa andra sportfiskares berättelser, diskutera och stimuleras. Vi vill hjälpa den trevande nybörjaren att ta steget in i sportfiskets fantastiska värld, och utmana de redan frälsta till utveckling som leder dem än längre i sin satsning. Våra tips och råd ska ge läsarna direkt nytta i deras hobby.

Vi vill att läsarna ska roas och underhållas – men vi kommer inte att ge avkall på de etiska frågorna. Vi förespråkar ett sunt och hållbart fiske med catch and release som ledord. Men att ta upp en och annan matfisk är ok. Mitt Fiskes kock, Cornelis Hollestein, lär alla intresserade hur man tillagar fisken på bästa sätt.

Vi kommer naturligtvis enbart att samarbeta med andra företag och organisationer som har samma inställning i dessa frågor

Mitt Fiske ägs av Vänersand Media och drivs av Stefan Vänersand, Kristina Vänersand, Jan Hagman och Patrik Tjörnmark, alla med gedigen erfarenhet av sportfiske och tidningsskapande.

Kanal MittFiske

Wiggle Tail

Cornelis Hollestein visar en Wiggle Tail!
overlay-imageWiggle Tail
overlay-imageGäddtandem
overlay-imageDen känslan...
Facebook IconYouTube IconTwitter IconFölj oss på Instagram!